Calamiteiten Commissie

Het bestuur is geïnformeerd over het functioneren van de de verschillende systemen, die in de parkeergarage aanwezig zijn. Om de taken van het bestuur wat te verlichten is er een speciaal 06 nummer gekomen, waaraan problemen van deze systemen gemeld kunnen worden. Een aantal leden hebben we bereid gevonden om ons hierbij te ondersteunen. Om de 2 maanden wordt het calamiteiten nummer doorgeschakeld naar een ander lid van de calamiteiten commissie.

Mocht iemand zien dat er problemen zijn met een van onze systemen kan het calamiteiten nummer worden gebeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het slecht of niet meer functioneren van de toegangsdeuren, de afzuiginstallatie, het camera beveiliging systeem of het zich ophouden van verdachte personen in de parkeergarage. Onze Brandmeldinstallatie belt bij problemen automatisch het beveiligingsbedrijf ViewControl, die op hun beurt ook het calamiteiten nummer zullen bellen. De persoon die op dat moment gebeld wordt, zal controleren of het een echt alarm is of mogelijk een loos alarm.

Voor algemene vragen of opmerkingen die minder urgent zijn kan het e-mail adres parkeergarage@timmerwerf.nl worden gebruikt.


Leden Calamiteiten Commissie Parkeergarage Timmerwerf:

  • Arjan Alferink
  • Barbara Hanselaar
  • Jeroen van Hensbergen
  • Toon Wouters

In noodgevallen bereikbaar via de Calamiteiten telefoon:06 - 1770 8100