Binnentuin test

Beheervereniging Binnentuin Eelderdiephof (BBE)

De taken van de BBE bestaan uit het beheren van de binnentuin, het in stand houden of vernieuwen van het terrein en het zorgen voor een uniforme uitstraling van het terrein. De BBE heeft zelf beperkte beslissingsbevoegdheid die betrekking heeft op het onderhoud en de aanschaf van tuinbenodigdheden. Voor het overgrote deel werkt de BBE voorstellen ter verbetering uit en legt deze voor aan haar leden. Verder komt de BBE een stem toe tijdens de vergaderingen van de hoofdvereniging fase 1 en 2.
 

Het dagelijks bestuur behoudt de algemene leiding en verantwoordelijkheid over de staat van de binnentuin en de lopende zaken. Vanwege de vele werkzaamheden is er assistentie vanuit bijna alle torens om de taken gezamenlijk uit te voeren. Er wordt zoveel mogelijk gecommuniceerd via de actieve leden per toren, via email en via deze website. Verder is er een centraal e-mail adres voor algemene opmerkingen en vragen: tuin.eelderdiephof@gmail.com.

Alle eigenaren van een appartement in fase 1 (toren 1 t/m 6) en fase 2 (toren 7 t/m 12) en/of alle eigenaren van een parkeerplaats gelegen onder de Binnentuin, zijn automatisch lid van de BBE.